Шпионски свалки

icon
Sofialive.bg

Тънкият момент тук е, че тези двамата са първи приятели и на всичкото отгоре бачкат на съседни бюра (когато седят зад тях де). Мазничкият и добре подстриган Крис Пайн (Стар Трек) и мускулестият добряк Том Харди (Генезис) всъщност си напърдяват тиквите заради фльорцата Рийз Уидърспуун, която ги среща по едно и също време, но не може да реши кой от двамата е по-добър материал за съпруг. В началото френдовете се заклеват, че няма да се стигне до мръсни трикове, но работата се оказва точно обратната - веднага се почва с подслушването, скритите камери и останалите шпионски номерца.

Филмът го играе на два фронта - хем е екшън забавление за момчетата, хем и мадамите хихикат в шепи, защото, нали, е нещо като романтична комедия. Само че крайният резултат е по-скоро нито едното, нито другото, но от саундтрака все пак изкачат силни парчета като „Sabotage" на Бийсти Бойс и „Woman" на Уулфмадър. И нищо чудно - режисьор е Джоузеф Никъл (а.к.а. ЕмсиДжи), правил клипове на Офспринг, Бейсмънт Джакс и основател на онази леко неприятна банда Шугър Рей.

с една дума
СЪПРУГ. Световната рекордьорка в моногамните бракове е Линда Есекс - американката се омъжила общо 23 пъти за 15 различни мъжаги.

Ресторант за бързо хранене