Сърцеразбивач

icon
Sofialive.bg

Така че поне оформлението е на ниво, нищо че Паради все повече заприличва на крантата Мадона. Филмът върви леко и на места проявява доста самоирония, особено Ромен Дюри, които ни е симпатичен още от Сърцето ми спря да бие.

Алекс (Дюри) е подхванал сладък бизнес - заедно със сестра си и зет си затриват любовни връзки, като клиентите им обикновено са родители и приятели на въпросната двойка. Докато той успива дадена мадама и й показва колко романтичен би могъл да е животът, другите двама пускат бели гълъби в точния момент или монтират тайни камери в спалнята на жертвата. В случая това е Ванеса Паради, която ще се жени за идеалния джентълмен - богат и влюбен до уши англичанин, на когото баща й нещо не се кефи.

Алекс е извикан на сцената и всичко тръгват на зле още от самото начало. Първо, онези наистина са идеалната двойка и второ, в един момент „разбивачът" усеща как собственото му сърце започва да поддава. Следват разходки с крадено порше, спагети в 3 сутринта и дълбоки разговори на брега на морето.

Може и да звучи мазно, но Сърцеразбивач има известен френски чар и стил, пък и да не забравяме локацията, която стои много по-романтична от Венеция в Туристът. Освен това този Франсоа Дамиен в поддържаща роля е толкова добър, че направо да го намажеш на филия.

с една дума
МОНАКО. Втората най-малка държава в света след Ватикана. Втора е и по гъстота на населението - на площ от 1.9 кв. км живеят 33 000 души.