Учебник по любов

icon
Sofialive.bg

Направо ни е чудно как разяреният бик се е навил за тази роля, но като се имат предвид последните му подвизи (особено в Новогодишна нощ), явно вече въобще не му пука и просто иска да стисне циците на Моника Белучи. Което и прави, но не и преди да ни врътне един лек стрийптийз (бррр), след което двамата се целуват на балкона, а зад тях гърмят римски фойерверки (пак бррр).

manuale_damore_1024

Иначе Учебник по любов е сглобен от три различни истории за трите възрасти в живота на мъжа - младост, зрялост и старост. Де Ниро играе американски професор по история, който се мести в италианската столица и попада в прегръдките на вече казахме кого. В останалите две застаряващ тв водещ заформя бърза афера с някаква кукувица, която тайно го снима с камера и заплашва да го пусне в нета, а последната е за млад адвокат, който вместо да се ожени тихо и кротко за неговата си там хубавица, си намира една омъжена блондинка.

За нас Учебник по любов излезе чисто разочарование, а на всичкото отгоре това е и третата част на филма - режисьорът и сценарист Джовани Веронези пусна първата през 2005-а, а втората излезе две години по-късно.

с една дума
ФОЙЕРВЕРКИ. Най-напред фойерверки гръмват в Китай - в началото на новата ера, а после стават религиозна традиция в Индия и Тайланд. По това време разноцветните ракети били дълги близо 10 м, а пръчките им често достигали 12 м.

{{trailer}}