4 years club Mixtape 5

icon
Sofialive.bg

Само едно ще ти кажем: някои неща са вечни.
Толкоз.

Добре де, няма да е само това, защото стане ли дума за Mixtape 5, в душите ни изригва вулкан от емоции, ушите ни започват да чуват музика и искаме да крещим и да скачаме с гигантски кеф, където и да сме. В тази връзка сме повече от щастливи, че дойде четвъртият повод за голямо, необикновено, хипер яко парти в София - столичният клуб чуква четири годинки. Честит рожден ден!

1_900

Симпатягите от Mixtape 5 те канят на "обичайното следобедно матине със сандвичи от франзела, руска салата, шпеков салам и кисели краставички; семейни албуми със снимки и златните хитове на ABBA". Смеем се с глас и вече подготвяме тоалетите за довечера. Освен с това, рожденикът ще черпи с яки банди в Side A - там ще са Kottarashky & The Rain Dogs feat. Nufry, Jeremy? и Bobo & The Gang, а диджей съпорта ще бъде от Lubomir Balabanski a.k.a. Lubaka.

2_720_01

В малката зала на клуба ще се разпишат Sava (Camp Sessions), Jana (Cool Kids) и Bashment (Manners / Iron Bender Sound System). Черешката на тортата ще бъдат Wosh MC, Jahmmi Youth и още, а хостове на вечерта ще бъдат свежарите от F.A.R.S. и The Top Stoppers - Negy и FeeL. Направо не ни се мисли с какво още може да ни изненадат, че от толкова кеф ще получим сърцебиене (поне!).

3_902


И така, приготви 10 точки за подарък, които ще ти поискат любезно на входа, и бъди на линия точно в 20:00.