A State of Trance 600

icon
Sofialive.bg

Защо не разчупите програмата този осми март и след вечерята на свещи, или каквото там романтично сте замислили, не отидете да потрещите в Арена Армеец? Но само ако сте сигурни, че и двамата харесвате транс, иначе рискувате да сте сингъл на следващия ден. И не ни разбирай погрешно, на вратите няма да те върнат, ако си сингъл по принцип.

A State of Trance 600 обещава да е най-грандиозното електронно парти, правено у нас, поне според организаторите: с 35 м дълга сцена, 130 квадрата LED екрани, мултимедия и светлина, които ще те изпратят някъде другаде, в случай че сам не си се погрижил за това. Плюс впечатляващ списък от диджеи, с които веселбата започва в 22:00.

foto_dj_ferry_corsten_1_800
Ferry Corsten

Първи зад пулта на ASOT 600 ще излезе холандецът Ruben de Ronde с вдигащ микс от транс, хаус и прогресив. Ще го последват унгарците Myon & Shane54, които са се трудили адски от 2008-а - имат над 60 сингъла и ремикси, и бичат много транс и мъничко прогресив. Половин час след полунощ ще застъпи един от титаните на транса - Ferry Corsten, който е в бранша от края на 90-те, а от 2009-а насам не е излизал от топ 25 в класацията Top 100 DJs на DJ mag.

В два след полунощ пулта ще поеме номер едно с света - Armin van Buuren, който между 2007-а и 2010-а е първенец в класацията на DJ mag. През 2011-а David Guetta излезе на върха, но миналата година Armin отново си върна първенството. Освен това холандецът води (и той, много ясно) седмичното радиошоу A State of Trance, което със своите 25 млн. слушатели в 26 страни е сред най-популярните в света.

След него, за да закрият шоуто, първо ще излязат трима новаци холандци, обединени под името Dash Berlin, а след тях, за да изпрати най-светналите денс маниаци, ще застъпи младокът Dennis Sheperd. Изненади в музиката няма да има - комерсиален транс до дупка. Ето и един трейлър, за да подгрееш леко.

A State of Trance 600 е в Арена Армеец на 8 март от 21:00.
Билети (останали са само по 70 лв.) от Eventim.bg, Yalta Club, Germanos, Office 1, Orange, Пикадили, Арена Армеец


Текст Тодор Пеев
На снимките: Armin van Buuren (на първата най-горе), Myon & Shane54 и Ruben de Ronde