BLOND:ISH от Лондон

icon
Sofialive.bg

Две смайващи жени зад един пулт - е, това си е сбъдната мечта, определено. Още повече че чаровните канадки Anstascia и Vivie-Ann не стоят край дековете само за красота, ами въртят електронния саунд в каквато посока им хрумне. Резултатът е техният проект BLOND:ISH, който се е излюпил в родния им Монреал, но сега вършее из Лондон. И не само - BLOND:ISH често-често гостуват из вървежните европейски клубове и са харесвани както от публиката, така и от големите в индустрията. Защото диджей дуото чупи стереотипи наред.

545425_10151226101356919_2127270286_n_960

На тях им харесва да провокират и да създават своя хаус ниша, в която басове цепят мелодичността, за да отворят място на деликатни вокали, които си лепват точно на мястото. Миналата година пък изчаткаха в сайкъделик посока със своето EP Lovers in Limbo, от което представа можеш да добиеш тук - личи си, че здраво се вдъхновяват от късните шейсетарски музикални течения.

Въобще двечките не си поплюват и най-хубавото е, че не са изляти по калъп, а благодарение на различната си индивидуалност създават вихрушка от бунтарската креативност на Anstascia и техничарската прецизност на Vivie-Ann. След което те хващат за ушите и те понасят без никакво усилие - ще ти стане ясно още довечера в Blender. За да се подготвиш, чуй какви са ги свършили с парчето на Tomas Barfod и Nina Kinert.

Билети по 15 лв. от Ticketstream

Текст Нели А. Калчева