Chase & Status, Sigma и Sub Focus

icon
Sofialive.bg

Очертава се голяма и безкрайна нощ с обилна доза дръм и бас. Е да, от комерсиалното звучащия, но все пак масата е тази, от която зависят и гостите. А тези имена ще съберат не малко ентусиасти. За това се надяваме звукът да е подобаващ, а вентилацията да работи адекватно.

Chase&Status image

Chase & Status сме ги слушали вече два пъти на Spirit of Burgas, но младежите не спират да творят, така че ще има какво да чуем. Честно казано последните им тракове определено представляват гама от разнообразие - от грайм през нещо по-експериментално та чак до хард пънкарии. Двамата англичани ще доведат и MC Rage, който ще демонстрира лингвистичните си умения.

Sigma image

Другите гости са нашумялите Sigma, които са сред любимците на масовката. Леките течни тракове са много харесвани и набират скорост в музикалните класации. Женските вокали са неизменна част и за това с момчетата на сцената ще се появи и Zoe Kypri, която ще е в ролята на вокалистка и ще припява.

SubFocus image

За финал сцената ще бъде покорена от Sub Focus като неготово творчество е изпълнено с разнообразие. Спомняме си по-тежките му и емблематични тракове и ги сравняваме с лиричните му хаус отклонения и по-новите му дръменбейсове.


Билети по 50 лв. от Eventim