Drum and Jazz 2013

icon
Sofialive.bg

Пиронът довечера се очертава лондонският дръменбейс диджей Wilkinson, който ще забие парчетата от сефтето си Lazers Not Included. Точно от този първи му албум е и тракът „Afterglow". Подкреплението идва от сънародника му MC VisionОbi. Което въобще не означава, че българската сцена ще се даде лесно.

Шампионът SkilleR е стегнал редиците, където са се подредили Стоян Янкулов-Стунджи, Росен Захариев (тромпет), Кирил Дончев (клавир) и Павел Терзийски (вокал). Заедно те ще изстрелят новия си музикален проект MoMental.

skiller_1_1147
SkilleR / Фотография Васил Танев

На електро-акустичен експериментален сет ще те подложат EXo от HMSU и барабаниста Максим Хальов, а тандемът на диджеите Mocks и Konspirator ще се разпищоли с качествен авторски дръменбейс - този път като дуета High Roll. Между другото, именно в тази им конфигурация и само след няколко дни бял свят ще види компилацията им It's Yo, издадена от британския лейбъл Formation Records.

Зад пулта ще се заиграват и момчетата от крюто на HMSU - Ogonek, Targy и acidtrip, които, знаеш, няма как да те оставят статичен.

Билети по 20 лв. от Eventim, вход 25 лв.


На снимките: Wilkinson (първата най-горе) и VisionОbi (втората най-горе)