Фасбиндер винил парти

icon
Sofialive.bg

Добре познатата ти арт фондация ДОМА транфосмира кинолокацията в парти пространство. Атрактивното събитие е част от кинопанорамата на Райнер-Вернер Фасбиндер, която ще продължи до 18 май. Специални гости за нощния купон са André Pahl и Emil Doesn't Drive. Петък е и е време за купон!

Фасбиндер image

André Pahl
Представител от Берлин Андре Пал е познат на публиката със своите сафари миксове между псайхъделик и вуду перкусии, които понякога имат по-електронно звучене. Прекарва няколко години в Мексико, където се подвизава на местната музикална сцена като един от оснавателите на лейбъла Nuevos Ricos. Кварталните улични партита, алтернативните нощни клубове и арт събитията в претъпканите метростанции са неговото поле за изява. Можеш да се запознаеш с творчеството му ето тук.

Фасбиндер image

Emil Doesn't Drive
Роден е в София, но отива в Берлин през 2004, където получава признанието на публиката и започва да пуска редовно в клубове като Rio, Cookie's и Tape. През 2007 създава заедно с дружките си Cheers Chris и Salto Mortale парти платформата Mirage, която предоставя възможността да чуеш на едно място микс от итало, уейв, космик, диско, ЕВМ, рок и афро стилове. Участва в организирането на множество концептуални партита и подгрява популярни имена като Optimo, The Glimmers, Santa Gold, а списъкът продължава и сякаш няма край. Можеш да позагрееш за довечера още от вкъщи.

Вход 5 лв.