Halloween 2015 with Mark Knight

icon
Sofialive.bg

Нова година, нов късмет. Добре де, това беше за друг празник, но горе долу важи и в този случай. Тази година ще бъде първата, в която хелоуинското парти на Yalta ще дебютира извън гнездото си - не клубът, а Интер експо център ще бъде домакин на най-мащабното им парти за Вси Светии.

Празнуваш или не, на 31 имаш повод да отскочиш до другата страна на Цариградско. Там купонът ще се води от Mark Knight, който не идва за първи път у нас, но пък обещава яко парти. Този път компания ще му прави MC Gee за пълно музикално удоволствие. Представи си 1700 кв. м., обладани от техно и хаус селекцията на британеца и куп откачалки (в най-добрия смисъл, моля!) в щури костюми. Погрижи се старателно и за своя тоалет, защото най-добрите екземпляри ще получат "поощрение". Така казаха, ние хич не знаем за какво става дума, но и не искаме - обичаме изненадите, особено на Хелоуин.

0_720

Освен тематичния дрескод (силно препоръчителен, лейдис енд джентълмен), партито си има и кодова дума за достъп: Freak. И така, припомни си какво ти разказахме за празника миналата година, вдъхнови се, преобрази се в каквото решиш и действай!

Събитието е част от специалната 10-годишнина на Yalta Club.
Билети по 40 лв. от Eventim. Има и ВИП пропуски по 50 лв.