Как ще го стигнем? II част

icon
Sofialive.bg

Големите артисти и моментите, в които душата настръхва, се нуждаят от малко думи. Така че имаме да кажем само това: Тодор Колев излиза в Mixtape 5 за второ издание на Как ще го стигнем? -  концертната вечер, в която дузина млади музиканти свирят и пеят безсмъртния му репертоар от „Камион ме блъсна" до „100 кила ракия давам", а на финала самият той застава зад микрофона с цигулката, за да дръпне най-тънката струна.     

За първия лайв през ноември билетите свършиха седмица по-рано, Строежа се пукаше по шевовете, а вътре беше опасно - еуфорично-носталгично и адски емоционално. Тогава Тодор Колев изсвири „Нашият сигнал", „Песен за любимия град", „Фалшив герой" и „Виолета", а за довечера е обещал още „Самотният човек" и „Жалба за младост".

todor_kolev_1_800

На сцената преди него отново са Димо от П.И.Ф. (който миналия път всъщност отсъстваше по здравословни причини), Рут, Сърмата Хари, Ясен Зердев от Music Idol 2, Миленита плюс Иван Гатев от Солтривър и Лок Маруху, като всеки хваща различно от миналия път парче. Джанго Зе са се приготвили да забият собствен сет, а бендът пак е в железния състав Веселин Веселинов-Еко (бас), Мирослав Иванов (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Росен Ватев (барабани), Мишо Йосифов (тромпет) и Вили Стоянов (тромбон).

Вратите отварят в 20:00, началото е час по-късно. Заповядай и едно парче от вчерашната репетиция. Входът е двайсетачка.