Квартет Hypnotic

icon
Sofialive.bg

Какво е общото между "Libertango" на Астор Пиацола и "Бубамара"? Какво е общото между двама италианци, работили със световноизвестни музикални светила? Отговорът на тези въпроси, но и много повече е в четири красиви момичета, които свирят заедно в струнния квартет Hypnotic.

hypnotic1_600_01

Съчетали талант, богат опит, любов към красивата музика и страстта да музицират заедно, Гергана Алексиева (цигулка), Мария Новева (цигулка), Марина Хинова (виолончело) и Бистра Копринкова (виола) вече са готови и с дебютния си албум Destiny, който ще представят заедно с много специални гости на 4 юни в любимия Sofia Live Club.

hypnoticcdcovermiddle_1000

За концерта Hypnotic са приготвили пиесите от диска в съвсем различен аранжимент плюс няколко изненади, а на сцената с тях ще видим чудесни инструменталисти като Мирослав Иванов (китара), Борис Таслев (бас и акустичен бас), Димитър Семов (ударни) и Петър Георгиев (клавишни и акордеон). Шоуто пък ще ръководи изключителния Антони Дончев. Малка плеяда от невероятни музиканти, различен и вдъхновяващ прочит на известни пиеси и четири зашеметяващи дами, свирещи въздействаща музика. Бяхме на репетициите им, повярвай ни - имаш много повече от една причина в сряда вечерта да бъдеш в Sofia Live Club.

Билети по 15 лв. от Eventim, а има и ВИП за по 25 лв.