Ladies

icon
Sofialive.bg

Дълго се чудихме какво ни е отношението към 8 март и дали изобщо трябва някак да го отбелязваме. И докато се чудихме, се появи това парти, което съвсем набързичко взе решение вместо нас. Защото, в крайна сметка, какво тук значат 8 март, 9 септември, 10 ноември и разни други тържествени дати, ако няма някакво музикално събитие, което достойно да ги отблежи. В този случай, съвсем по достойнство, честта да организират смислено осмомартенско парти се пада на Mixtape 5 и на една бойна женска бригада.

Цялата работа стартира в 21:00 на 8-и в двете зали на клуба. В А-Side положението е LADIES show'em what u got. С други думи, ще се радваш на Петя Данкова, Рут Колева и Миленита. Горе-долу в този ред гласовитите дами ще покажат на какво са способни (не е като да не знаем всъщност).

petya_dankova_2_1578

На Петя Данкова й викат българската Адел, обаче ние това ще си го спестим, понеже леко взе да ни писва от гласовитата британка, а пък от великолепния тембър на Петя - хич.
Рут Колева си е наш човек открай време и винаги надаваме ухо за кадифения й глас. На всичкото отгоре съвсем скоро албумът й Future Sweet ще поздравява изгряващото слънце чак в Япония, защото Рут подписа с японски лейбъл.
Миленита ще влезе в играта с младата банда Funky Miracle, които ще й партнират специално за събитието. Черпим те с едно от нея, за повече - утре вечер.
Съвсем в началото на вечерта зад пулта ще застанат момичетата с много музика в главите Olaija и FreakKita. Тях ще чуваш за разнообразие и между живите сетове.

В B-Side ще те чакат на LET'Z DUET. Петя Загорчева a.k.a SlaveToDaRhythm и разкошната Ивета Димитрова ще си го мерят с DoLittle и Xonic, което при всички положения ще е интересно и за очите, и за слуха, и въобще за живота като цяло.

Честит 8-и март, мили дами... и господа - както са споменали нашите другарчета от Mixtape 5, „най-големият тест в живота на един мъж е жената". Сещаш се.

Вход 10 лв. за господата, свободен за дамите


Текст Боряна Телбис / Фотография Васил Танев (трите снимки горе)