Loco Dice и Sandy Rivera този уикенд на Solar Summer

icon
Sofialive.bg

Ако си решил този уикенд да се метнеш към морето, имаме едно страхотно предложение за теб. Парти серията Solar Summer ще изведе на сцената в петък немския продуцент и диджей Loco Dice, а за събота са приготвили експлозивен сет на колегата му Sandy Rivera.

loco-dice-april-chart_1023
Loco Dice

На 22 август Loco Dice ще те изпрати на пътешествие в атмосферичните си миксове, докато отплуваш дълбоко в якото настроение, потънал в тълпата около теб. Германецът съчетава чудесно електронна музика с хип-хоп влияния, както често сме чували на неговите партита у нас. Преди него обаче Benny Rodrigues ще те загрее с грууви и фънки ритми, вплетени в есид и тек-хаус мелодии. В петък срещу събота на Cacao Beach Hector ще се ръководи от настроението на публиката и ще експериментира с най-различни течения на клубната сцена.

Съботната нощ е посветена на чудесно познатия ти Sandy Rivera. Бил си там и знаеш колко добре се справя със задачата да запали двигателите на купона и да те държи буден до зори. Заедно с него пък ще чуеш и видиш австралиеца Sonny Fodera, който смесва най-горещите хип-хоп, фънк и джаз тракове.

От теб - пътят и парти настроението.

sandy_rivera_1365
Sandy Rivera

Билети се продават в мрежата на Eventim, а бензин на всяка добра бензиностанция.


На снимките горе: Loco Dice (първата), Hector (втората), Sonny Fodera (третата).