Love Is Found: A Tribute to Sade

icon
Sofialive.bg

На 13 февруари (петък) Sofia Live Club отправя поредното си предизвикателство към всички меломани и ценители на стойностната музика. Специален трибют в култ към една от най-емблематичните великобритански банди - Sade.

Това е следващият музикален коктейл с музиката на групата, който очакваме с нетърпение. Музика, която създават от 1983-та насам и прекрасно синтезира соул и джаз. Преди две години София бе една от дестинациите в световното им турне Bring Me Home 2011\2012, което по думите на самата Шаде Аду вероятно ще остане последната концертна изява на групата.

Трибютът на Sade се реализира по идея на Елена Сиракова (певица) и Лазар Бенов (барабанист), те са и основните моторчета, за да се случи. Зад гърба си имат редица съвместни участия в разнообразни по стил и концепция проекти, а сега събират едни от най-добрите поп и джаз музиканти в страната, за да отдадат заедно почит към творчеството на британската банда.

В чудния състав, който ще се качи на сцената са: Елена Сиракова (вокал), Калин Жечев (пиано), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев-WahTony (китара), Радослав Славчев-Riverman (бас китара), Лазар Бенов (барабани), Димитър Льолев (саксофон), Добри Палиев младши (перкусии), Катя Кръстева (беквокал), Виктор Йорданов (флейта) и Симеон Желязков (беквокал). Зад пулта този път ще е любимата ни DESY.

Вход 10 лв.