Миленита Live Band & ЪпсурТ Live Band

icon
Sofialive.bg

От Mixtape 5 са ти подготвили чудна коледна музикална приказка с главното участие на ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет НОВА и DJ CASS. Разбирай, че за всекиго ще има по нещо от сърце! На 23 декември клубът посреща за първи път тази уникална колаборация в този вид, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите. ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба.

На 23 декември те обещават, че няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, но те питат дали си готов за техния хип-хоп еликсир? Традиционно до ЪпсурТ се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат истински живи рап експлозии.  

Слънчевата Миленита ще се появи, за да възпее черните котараци, Мария и още няколко „типично коледни“ сюжета в компанията на нейната лайв банда в състав: Алекс Атанасов - бас, Иван Стилянов - китара, Стефан Цеков - барабани, Георги Стойков - тромпет, Владислав Мичев - тромбон, Волен Милчев - вокали.

upsurt image

За да допринесе за този чудат музикален старт на  коледните празници на сцената, заедно с ЪпсурТ ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет Нова.

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размръзяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември. Не му мисли, петък вечер е ясна!

Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуба в деня на събитието, съветваме те за ранното им закупуване! Следи събитието тук. Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, на входа: 20 лв. (при останала наличност)