MyBeatLive 4

icon
Sofialive.bg

Като малък няма как да не си подръпвал вашите за ръка, сочейки хотел Родина. Все пак е една от най-високите сгради в София, особено по време оно. Признай си, че и ти като нас си си представял колко ще е яко да се качиш на покрива на архитектурния дългуч. Е, ето че на 23 октомври ще имаш тази чакана възможност.

Четвъртото издание на MyBeatLive ще бъде не къде да е, ами на 22-ия етаж на хотел Родина. Знаеш как е в тези партита - готини хора се забавляват на висота. И то съвсем буквално. На 23 октомври в помещенията на въпросния етаж ще слушаш селекцията на Bel, Dssy Mssy, Kaloo, Funkusion и Makopa, докато се дивиш на страхотната гледка към града отвисоко.

Всички партита на MyBeatLive се предават на живо в Интернет, като това няма да направи изключение. Ако искаш да надникнеш набързо в миналото, знай, че предишните епизоди са качени в сайта им.

Билети за събитието по традиция не се предвиждат, така че, ако искаш да се озовеш на правилното място в правилното време, препоръчваме ти да следиш готините онлайн издания. Само ще ти намигнем леко, че студиото на радиошоуто ни 180 минути София неслучайно се намира съвсем близо до хотел Родина.