Ring The Alarm

icon
Sofialive.bg

В интерес на истината окупацията ще обхване само две от стаите на бара. В едната ще се въртят луди фънк, хип-хоп, брейкс, буги и диско винили, а по същото време в другата ще се омешат графити, анимация, илюстрация и пластилин.

Акцията е трета серия от поредицата партита Ring the Alarm на солунските братя Root Boot, които проповядват и миксират в градския пейзаж всевъзможни съвременни изкуства. От техния отбор излизат диджеите Джони Пепас, Коста Вамвака и 45Доуп плюс графити артистите Гиафка, Сер и Симони (на снимката горе).

funktool_981
Фънктуул

На наш терен ги посреща чисто новият промоутърски лейбъл Seavents на стария ни бургаски познайник - диджей Фънктуул (екс Basstards), който пък си води подкрепления в лицето на диджей Фънкюжън (Groovy Sessions, ReelFeel), драскачите 140 Ideas и ХРОМЕ, и Христо Дачев - майсторът на ей тези гениални малки чудовища HD Creatures.

hd_creatures_3_720
hd_creatures_720
HD Creatures на Христо Дачев

Всички ще творят на живо, докато камера следи изкъсо действията им и предава пряко в танцувалната зала. А входът за цялата тая лудница е само шестичка.

Текст Елена Друмева