Рут, Миленита и Белослава Live

icon
Sofialive.bg

Три самостоятелни артиста, три талантливи певици. Точно така. Става дума за любимките на всички Миленита, Белослава и Рут Колева. А мястото отново е голямата зала на Mixtape 5. Освен че ще можеш да чуеш любимите си песни от творчеството на всяка една от дамите, трите девойки ще представят и няколко новите си колаборации. Вълнуваме се! 

Белослава
Къдравото момиче-жена, което има ангелски нежен глас. Познават я малки и големи, защото се подвизава на българската музикална сцена от години. Но не спира да твори. Лъчезарната певица си пада по по-романтичните отклонения и прочувствени лирики, които докосват душата и те карат да се замислиш за живота, любовта и вътрешните трепети.

Миленита
Дете на слънцето, с море в очите. Русокосата певица грабна сърцата ни със закачливите си, но и същевременно болезнено откровени текстове, които те докосват, защото са искрени. Посърнем ли, веднага си я пускаме, защото музиката й действа много зареждащо. Особено ако има замесен мъж.

Рут Колева
Татуираната дива, която обиколи света. Момичето огън с джаз нюанси в гласа си. През последните години популярността и сред хората нарасна, а от творческа гледна точка талантът й не спира да се развива. Хората са го казали: "не си играй с огъня, защото ще се опариш".  


Билети по 15 лв. от Eventim
На вратата билети по 20 лв.