Шест години Петъчна еуфория

icon
Sofialive.bg

Петък вечер на купон. То си е задължително. А този петък е и с повод. Един от най-яките софийски барове с едно от най-питиейно-провокативните имена Петък става на шест години. Че то догодина и на училище ще го пратим. Какво ли ще преподава? Вероятно коктейло-микстура и добро настроение.

kid_2048_01
Kid Stretch

На 5 септември хората от Петък те канят в техния си клуб Mixtape 5, една от най-адекватните парти локации в София, където ще се развихри купона за празника. Саундтракът ще подбират все готини диджеи и селектори - Sava, Emil Prize & Xonic, Algoriddim, Harry Up (на третата снимка горе), Dossiu Amudjev, Рости от HC Spirit и още много ясни и тайни агенти. А най-голямата музикална изенанада е гостът от Гърция, DJ Kid Stretch, който се връща у нас специално за празника.

Входът е пет кинта, а срещу него получаваш и напитка. Вратите на Mixtape 5 отварят в 21:00 - съвсем навреме, че да минеш през вас, да метнеш багажа и да се пуснеш за петъчния купон на Петък. И понеже и пичовете от Петък са готини, и ние сме яки, заедно ще подарим 2 двойни покани за партито. Просто слушай предаването 180 минути София с Насо Русков в четвъртък (4.09) между 9:00 и 12:00 и... успех!

6 години бар Петък е в клуб MIxtape 5 на 5 септември от 21:00
Билети по 5 лева на входа

Текст Ивайло Александров