Skrillex Live

icon
Sofialive.bg

Този път лайв ще има. Знаем от сигурни източници, че подготовката за тазвечерното шоу тече трескаво, така че единствено прогнозата за времето ни разочарова. Но агентите от Yalta реагираха веднага и преместиха локацията на събитието. Партито ще бъде в Интер Експо Център, където преди месец забиха Chase & Status, Sub Focus и Sigma.

Определено сме се надъхали да гледаме шоу тази вечер. Малко ни е яд, че времето ни изненада така неприятно, защото се изкефихме на поляната до Терминал 2. В началото на юли бушувахме там по време на двудневния фестивал HippieLandia и местенцето си го бива. Но каквото, такова. Важното е купон да има, пък нека си вали.

Skrillex image

Продуцент, диджей и певец - Сони Джон Мур (a.k.a. Skrillex) има афинитет към по-тежките и хардкор бийтове. Самата му визия също е открояваща се и пасва на музикалния му стил. Експериментатор е и хората го харесват. Дали защото наистина се кефят на музиката му, или просто е поредният диджей, който звучи "зверски" след употребата на определени вещества - отговор нямаме.

Но ние, макар и Skrillex да не ни е сред най-любимите артисти, му сваляме шапка, защото се приспособява към промените в музикалната сфера и винаги е на топ позиции, като успява да запази своето отличително звучене.


Доста ни изкефиха колаборациите му с Diplo, които се появиха под името Jack Ü. Траковете са далеч от хардкор стила му, но са доста сполучливи и по-мелодични. Даже си ги пускаме от време на време за фон у дома. Определено има какво да чуем и видим от Skrillex и ще го следим зорко, защото го признаваме за артист и имаме усещането, че много добре знае какво прави и най-вече как да го направи. И му се получава. Евала!

Текст Мина Иванова

Последни билети по 50 лв. от Eventim