This Is Dubstep

icon
Sofialive.bg

Юначагите от новородения лейбъл Platform не само набират инерция, ами направо помитат като лавина. След 16бит и Фела довечера (4 май) вдигат летвата още по-високо - прикоткали са най-солидната дъбстеп медия в света GetDarker и водят четирима другари от върховете на планетарните топ листи. 

Да започнем със самия основател на платформата - мистър Лий Тейлър (или Дарксайд, на снимката горе), който продуцира първите им компилации, а впоследствие и партитата This Is Dubstep. Няма да сме далече от истината, ако кажем, че без обединител като него сцената едва ли щеше да дръпне толкова напред.

mc_toast_720
ЕмСи Тоуст

Преди Дарксайд обаче излизат недосегаемите диджей Янгста в комплект с ЕмСи Тоуст. Първият е машина отвсякъде и маниакално се разхожда по „тънкия ръб между имплозията и експлозията, мрака и светлината, болката и удоволствието". Толкова е голям (диджей на 2011-а според dubstepforum.com, нека сме точни), че не му е никакъв проблем да се урежда с ексклузивни, неиздавани тракове, които е заредил и за вечерта в 4km. Тоуст не му отстъпва нито милиметър по слава и уважение, извоювани както в съвместното им шоу по Rinse FM (най-добро радио в областта за 2011-а), така и с изпробвания си по стотици лайвове стил.

distance_981
Диджей Дистънс

След тях идва ред на диджей Дистънс, който прави дъбстеп още отпреди жанрът официално да се роди, а биографията му започва твърдо - с рок и метъл, чиито влияния се прокрадват доволно и днес. По отношение на сетовете пък британецът споделя следното: „Навсякъде е различно. Усещам какво иска публиката, но понякога просто тегля една майна и пускам за себе си". Грег Сандърс, ако ни чувате, избираме второто.

От редиците на Platform съпорт ще окажат ДжеймзБонг рамо до рамо с Монк, Саундфория, Алгоридим и Уийдес заедно с Аули. А ти се спретни по-така, щото ще те стриймват и да не вземем да се изложим - десетки хиляди по цял свят само нас ще гледат, гаранция.

Вход: 20 лв.