4 звездни годежа, с които изпратихме 2017

icon
Sofialive.bg

Меган Маркъл + принц Хари

meganmarkleprinceharry.image

Красавицата от „Костюмари“ е следващата кралска булка. В дневниците на принцесата номеври 2017 вероятно е украсен със сърчица и цветенца, защото именно тогава каза заветното „Да“ на принц Хари. Пръстенът е по дизайн на младоженеца и е пълен със символика, увековечаващ покойната му майка, принцеса Даяна, както и мястото на една от романтичните им ваканции с Меган. Нямаме търпение да дойде май месец, защото сме сигурни, че бъдещата принцеса ще е повече от ослепителна булка!

Джо Джонас + Софи Търнър

joejonassophieturner. image

Симпатягата от Джонас Брадърс и актрисата от сериала „Игра на тронове“ се взеха през октомври миналата година, потвърждавайки това в Инстаграм профилите си с идентични снимки и описание под тях. 28-годишният певец и 21-годишната актриса са заедно от ноември 2016, като очевидно не се плашат от голямата стъпка и вричането във вярност завинаги. Остава въпросът холивудското завинаги колко точно време трае?

Кейли Куоко + Карл Кук


kaleycuocot. image

Русокосата сладурана, която познаваме от „8 прости правила“ и „Теория за големия взрив“ получи двоен подарък за 32-ия си рожден ден. В клипчето, което взриви Инстаграм, актрисата получава пръстена и избухва в истеричен плач, което направо ни разтопи. Хайде, по мед и масло на бъдещите съпрузи!

Куентин Тарантино + Даниела Пик

quentin. image

54-годишният легендарен режисьор най-накрая ще надене хомота и ще се врече във вярност на половинката си Даниела, с която са заедно от около 8 години. Двойката избягва публичността, въпреки че се появява заедно на няколко филмови премиери миналата година. Щастливи и развълнувани, така описа емоциите им бъдещата булка на Тарантино пред медиите. Гор-чи-во!

А някои са женени вече 20 години и продължават да се обичат.

Текст: редакторите

Галерия