Photosynthesis-на Коледа

icon
Sofialive.bg

Остават броени дни до Коледа и въпреки че това време е съпроводено с доста стрес около купуването на подаръци, навалицата в магазините и нетърпението да дойдат почивните дни, все пак ни е коледно.


За да те улесним в предколедната суматоха, ние от SofiaLive ти даваме предложение за това как да зарадваш близките си с подаръци, които ще им предоставят възможността да запечатат моментите в снимки и да ги съхранят завинаги. Можеш да влезеш в сайта на най-големия специализиран магазин за фото и видео техника и аксесоари в България - Photosynthesis или да отидеш направо на място в магазина им на бул. Васил Левски 57 и да разгледаш коледните им оферти на марките: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Pentax, Fujifilm, GoPro, DJI, Profoto и дори сам/а да си направиш подарък.

На съответната локация ще намериш два просторни етажа, където освен магазин има галерия и принт център, а ние ти гарантираме, че ще се чувстваш като малко дете пред витрина със сладкиши, само че в случая вместо сладко, пред очите ти ще се открият многобройни фотоапарати и джаджи за тях.

photo1_1024

Ние например направо се влюбихме във фотоапаратите за моментални снимки Fujifilm instax mini 9, които се предлагат в няколко свежи цвята и определено са много удобни, защото веднага щом уловиш картината в обектива, тя се материализира за нула време под формата на джобна снимка.

instax_1024_01

Ако пък ти или някой специален за теб човек обича да кара ски или сноуборд, или практикува екстремни спортове, то тогава Коледата е на път да се превърне в още по-голям празник. Във Photosynthesis можеш да намериш специални предложения за екшън камерата GoPro HERO7 White, Silver или Black, както и за всевъзможни аксесоари за уцелване на точния момент, а ТУК можеш да ги разгледаш.


gopro_1024

Е, какво чакаш? Отивай да пазаруваш, защото не остана никакво време, а елхите много обичат да има подаръци под тях. Освен това с един нов фотоапарат от Photosynthesis ще можеш да снимаш цялото си семейство, украсата и ако имаш късмет – дори и Дядо Коледа и елените му. А тази възможност определено не е за изпускане. И ако случайно успееш, прати ни снимка и ние да го видим този прословут старец и то с добро качество!

Весели празници!

 

Oт Редакторите