3 класически ретро мюзикъла в неделя

icon
Sofialive.bg

Аз пея под дъжда (Singin' in the rain)

В Холивуд, в годините на прехода от неми към говорящи филми, звездата Лина Ламонт не може да се адаптира към навлизането на звука. Всяка реплика, произнесена от нея, звучи фалшиво, а екранният й партньор Дон Локууд е поставен в неловката ситуация да трябва да й каже и че играе ужасно, и че извън екрана между тях няма нищо. Още повече, че среща младата Кати Селдън, която мечтае за артистична кариера и пленява сърцето му с непосредствеността си...Един от най-великите мюзикъли на всички времена.

Уестсайдска история (West Side Story)
Две младежки банди от Манхатън враждуват. Когато конфликта между тях придобива неочаквани размери, се достига до решението за един финален сблъсък, след който "победителя да получи всичко".

Роди се звезда (A star is born)
Младата певица Естел Хофман до голяма степен дължи летящия си старт в шоубизнеса на рок звездата Джон Норман Хауърд. Естел Хофман главоломно се издига до върховете на чартовете, докато в същото време съпругът й се бори да спаси собствената си кариера.Това, че спечелва сърцето й, обаче се оказва последния му голям успех – кариерата му е в упадък, а той затъва все по-дълбоко в бездната на алкохола и наркотиците. Естел го обича и решава да зареже кариерата, славата и успеха си, за да се грижи за него, но Хауърд няма да й позволи да изостави мечтите си току-така.


А тук можеш да видиш що за ужас е да си под наем в София

Ще ти се прииска да пееш и да танцуваш