3 от най-добрите магазини за слънчеви очила: Качество, стил и специални оферти

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Лятото вече официално настъпи. Заедно с дългоочакваните почивки и горещите емоции, се появява и нуждата да защитим очите си от силните UV лъчи. Затова качествените слънчеви очила са задължителният елемент за всяко занимание през този сезон. Освен че предпазват зрението, различните модели ви помагат да изразите елегантно собствения си стил. Без значение дали се забавлявате на плажа, спортувате в планината, или просто се разхождате в града, слънчевите очила ще ви помогнат да се насладите максимално на топлите моменти на открито. Ето в кои оптики можете да намерите богато разнообразие от слънчеви очила за вашето незабравимо лято:

Grand Optics - слънчеви очила в тон с лятото

Необходимостта от подходящи слънчеви очила е най-силна през лятото, точно когато искаме да сме цветни, модерни и защитени, в тон с горещото време. Затова в Grand Optics са се погрижили да предложат широка гама от марки и модели на неустоими цени. Веригата е част от семейството на най-разпознаваемите оптики в България - Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, OptissimO и Optika.bg, предлагащи качество и стил на конкурентни цени повече от 20 години в над 60 обекта в цялата страна. Всеки магазин ви посреща с модерно оборудване, огромно разнообразие и приветлив екип, който подхожда с внимание и грижа към вашите нужди.

Световно известни брандове като Akoni, Balmain, Bugatti, Calvin Klein, DKNY, Just Cavalli, Karl Lagerfeld, Furla, Mexx, ZEISS, както и ексклузивно представени за България марки като Etnia Barcelona, Mykita, Jacques Marie Mage, Maui Jim, Revo и много други ви привестват на внимателно аранжираните рафтове. Grand Optics се гордее и със своето отлично обслужване, екипът от професионалисти в оптиките ви предоставя експертна консултация при избора на най-подходящите модели за вас. Без значение дали търсите елегантни очила, за да усетите светлината на прожекторите или спортен вид, с който да правите ежедневните си тренировки, през юли можете да се възползвате от горещи летни намаления до -60% и екстра отстъпка за 2 броя.

В случай, че искате да зарадвате любим човек, ваучерът за подарък на Grand Optics или свежите аксесоари са подходящо решение. Ако предпочитате удобството на онлайн пазаруването посетете сайта optika.bg - най-големият онлайн магазин за очила, представящ модели от всички ценови категории, онлайн консултация и бърза доставка.


Списък с адреси

0884 201 180

https://grandoptics-bg.com/

OptiBox - от класически до супер модерни слънчеви очила

Ако търсите перфектните слънчеви очила, които да придадат уникалност и стил на вашата визия и в същото време да защитят очите ви в максимална степен, ще ги намерите в оптика OptiBox - един от най-предпочитаните магазини за очила в София, според оценките и рейтинга му в Google. Оптиката предлага богат асортимент от марки и модели, задоволяващи всички потребителски нужди, от класическите Ray Ban и Emporio Armani до най-горещите Guess, Dolce & Gabbana и Prada.

В OptiBox вярват, че очилата не са просто аксесоар, а начин да изразите вашата индивидуалност и да подчертаете своята неповторимост. Екипът от опитни оптици, оптометристи и офталмолози ще ви помогне да изберете най-подходящите слънчеви очила, отговарящи на вашите нужди и предпочитания. Ще получите професионални съвети и насоки, за да сте сигурни, че вашите слънчеви очила не само изглеждат страхотно, но и осигуряват максимална защита и комфорт.

Ако сте от хората, които обичат да пазаруват онлайн, пълната колекция от слънчеви очила, можете да откриете на сайта на OptiBox, като при закупуване на продукти над 50 лв., в рамките на 2 дни получавате безплатна доставката до всяко населено място в страната с наличен офис на куриерска фирма. Оптиката предоставя на клиентите си най-доброто съотношение между цена и качество, като предлага редовни промоции и програма за лоялни клиенти - Opti Club. Също така са предвидени специални оферти за допълнителна отстъпка - 2 чифта на цената на 1, както и възможност за покупка на изплащане. OptiBox е мястото на перфектно съчетание между вечната класика и последния писък на модата при слънчевите очила.

Адреси: ж.к. Люлин 4, бл. 445 ; ж.к. Западен парк, ул. “Суходолска” 3

0882 022 022; 0892 981 818

https://optibox.bg/

Красива визия и гарантирана защита във VIDI Optics

Ако искате да се сдобиете с нови и стилни слънчеви очила, VIDI Optics е точната дестинация за вас. Тук ви посреща усмихнат екип от професионалисти, които ще ви съдействат за избора на рамка и вид на стъклата. Високото ниво на обслужване гарантира персонализиран подход към всеки клиент. Стилният интериор и внимателната подредба допринасят за приятната атмосфера на магазина и правят пазаруването истинско удоволствие.

Слънчевите очила на VIDI Optics са известни с лекота, елегантност и комфорт. Веригата предлага богат асортимент от дамски, мъжки и детски модели. А в зависимост от вашите предпочитания и нужди, можете да изберете очила с или без поляризация. Изобилието от престижни брандове като CARRERA, Armani Exchange, LaMartina, Borbonese, GUESS, Ray Ban и още много други обещават не само красива визия, но и осигуряват нужната защита от вредните UV лъчи. Колекциите са съобразени с най-актуалните модни тенденции, а качеството е безкомпромисно. Аксесоарите на VIDI Optics също съчетават функционалност и удобство. Предпазните калъфи например ще запазят вашите очила в първоначалното безупречно състояние.

Изгодните цени са още едно предимство на оптиката. Веригата предлага специални отстъпки, като до края на месеца пред вас стои горещата оферта от до 40% намаление на очила. Можете да научите повече информация за промоциите от сайта vidioptics.bg. Освен това VIDI Optics са помислили както за вас, така и за близките ви. Ваучерът на веригата е чудесен начин да изненадате ваш приятел, който все още отлага да си купи необходимите слънчеви очила. За максимално удобство на клиентите, физическите магазини са разположени на удобни локации. Всяка покупка от VIDI Optics е инвестиция, която си заслужава.

Списък с адреси

0888 208 489

https://vidioptics.bg/