Александра Сапунджиева от Mkt360

icon
Sofialive.bg

Здравей, Алекс как си?
Здравей, Злати, чувствам се прекрасно, както винаги, когато съм в твоята компания, а и времето навън доста влияе за позитивното ми настроение.

Представи се с няколко думи.
Позитивна, емоционална, общителна, отговорна... минавам за доста приятен човек (смее се)

Знаем, че си all digital. Как влияе „дигиталното“ на реалния свят?
 Не смятам, че съм all digital. Нашата платформа Marketing360 се старае да събира цялото маркетинг общество освен online, но и offline. Покрай събитията, които организираме се запознаваме с изключително интересни личности, които се превръщат не просто в наши читатели, но и приятели (както стана с теб, например). Личният контакт е също толкова важен, така се гради доверие. Мисля, че  хората почнаха да живеят прекалено много в online пространството и забравиха колко е важно да общуват лице в лице. Дигиталното, разбира се ни даде много. Даде много на бизнеса, даде много и на хората. Вече светът няма граници, развиваме се. Сега „Sky is the limit”, както се казва.

А ще ни дадеш ли няколко съвета, за това как да сме по-успешни в дигиталната среда?
 
Бъдете актуални, креативни, старайте се да бъдете различни  и не забравяйте качественото и оригинално визуално съдържание.

Каква е ролята на Mkt360 в България?
Marketing360 е единствената онлайн медия за маркетинг и реклама в България. Широко разпознаваеми сме сред маркетинг обществото. Освен актуална информация в сферата на маркетинг, рекламата, PR-a и т.н., ние им даваме нещо, което никой друг не го прави – възможност два пъти в годината да се събират, да разменят опит, да общуват помежду си и да обсъждат новите тенденции. Нашите събития се чакат с нетърпение.

Кой е най-големият проект, с който си се захващала?
Marketing360, може би. И дори не го приемам като проект, а като мисия. Освен ежедневното публикуване на новини, се занимавам със събитията и цялостното развитие на MKT. Отнема много енергия, но удоволствието от цялостната работа е огромно.

5.image


А коя е най-голямата издънка, която си правила?
 От къде да започна :) :) Не смея да споделя, защото съм успявала да ги замазвам. По-добре да останaт скрити, но не са малко. Всеки е правил издънки, така ставаме по-добри в това, което правим.

За какво мечтаеш? Имаш ли бъдещи проекти?
Мечтая за много неща, защото вярвам, че мечтите ни водят напред и ни дават смисъл да се развиваме. Мечтая да ставам все по-добра в това, което правя. Хубавото на мечтите знаеш ли кое е? Че когато се сбъднат, винаги идват нови. Колкото до втория ти въпрос - имаме няколко идеи за бъдещи проекти, но още са в процес на разработване. Когато имаме готовност, с удоволствие ще споделя с вас :)

Кое те кефи най-много в София?
Това, че дава шанс за развитие. Това, че е пъстра от към типажи хора, което автоматично ти помага да станеш по-широко скроен човек. Това, че във всеки един момент можеш да измислиш нещо различно за правене. Но не ме кефи въздухът,  за това при всеки удобен се опитвам да избягам от града, но не за дълго. Обичам адреналина, който дава този град.

Пожелай нещо на Sofialive.bg
Пожелавам ви здраве, това е най-важното. Също така да продължавате да ни радвате и разтоварвате с интересни и позитивни новини. Bonne chance :)

Автор: Злати Стоянова

Още едно интервю с Мартин Смочевски.

Малък ресторант на „Московска”, където времето е наше