Бойко купи Фейсбук, влезе в централата с клекало за тоалетна

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Бойко Борисов е купил "Фейсбук", научи нашият кореспондент по покупко-продажбите зад Океана. Новият собственик на социалната мрежа е влязъл сутринта в централния офис на компанията, носейки под мишница клекало за тоалетна.

"Българин влиза в централата на "Фейсбук" и нека това да бъде разбрано" - заявил ухиленият до уши Бойко, перифразирайки Илон Мъск, който онзи ден напазарува "Туитър".

И докато настроението на стратега от Банкя е приповдигнато, не така стоят нещата при голобрадия ИТ магнат Марк Зукърбърг, който вече е само голобрад.

"В централата дойдоха двама пратеници. Били най-добрите в преговорите, но единият се усмихваше леко налудничаво, а другият говореше как Брус Уилис и Том Круз щели да стават премиери в родината му. Спомена и за някакво трабантче, но нищо не разбрах от каламбурите му" - разказа ни уплашеният Марк Зукърбърг.

Той обяснил на контактната група, че не иска да продава компанията, но преговарящите му показали две нощни шкафчета, пълни с пари и златни кюлчета.

"Обясниха ми, че това е по-добрият вариант, защото, ако дойдел човек на име Пееф Ски, нямало да има дори нощни шкафчета. Подписах и ме съпроводиха до изхода на кампуса. Не знам какво да обясня на жена ми. Тази вечер сигурно ще спя на хотел" - поясни Зукърбърг.

В опит да го успокоим му казахме, че в България продават вили с минерален басейн за 10 000 лева, така че може да дойде у нас, докато си стъпи на краката, но той сякаш не ни разбра.


 

Автор: Дон Базилио