Емилия Бегунова - синоним на адреналин

icon
Sofialive.bg

Емилия Бегунова е за завиждане. Тя е от щастливците, които са успели да превърнат своята страст – природата и екстремните спортове – в свой занаят, а какво по-хубаво от това! Смело може да се каже, че Еми е едно от лицата на рафтинг средите у нас, защото развива този интересен бранш повече от 12 години и не спира! Всъщност, вече сме те запознавали с нея през далечната 2013, като част от отбора по рафтинг и каякинг, заедно с Дамян Кирилов - Демо. Поводът да те срещнем отново с нея, е една страхотна инициатива, която Еми и клубът, който оглавява тя – Адвенчър Нет – провеждат вече за трета година – веселяшкия и изпълнен с приключения и адреналин Outdoor & White Water Fest – първият фестивал за рафтинг и каякинг, който тази година ще се състои на 31 март и 1 април в райското дефиле на река Кресна. И преди да решиш, че това е специализирано събитие, насочено само към професионалните майстори на греблото почакай малко! Outdoor & White Water Fest е за всички и предлага всичко – от спускания за любители и начинаещи, през парапланеризъм, разходки сред природата, музика и танци, хапване и пийване и изобщо... два дена пълна забава сред природата! Хващаме Емилия в последните дни преди събитието, между хилядите й ангажименти, за да ни разкаже на две на три за хавата... Ето какво сподели тя.

 

Outdoor & White Water Fest се роди като идея, когато дългогодишните организации покрай откриването на рафтинг сезона получаваха все повече популярност . Всяка година интересът нарастваше, идваха доста хора и водеха своите приятели. У нас се появи желание да запазим интереса им и да им благодарим за тяхната лоялност като клиенти и приятели. Така се стигна до организация на нещо дори по-мащабно и интригуващо, а именно фестивал под сегашната му форма.

 

Най-много се вдъхнових от идеята да съберем толкова различни хора и спортове на едно място, на което всички да са обединени от желанието и копнежа да спортуват и да споделят своите емоции от преживяното с останалите.

 

Екипът се оформи около група ентусиасти, които споделят любовта ни към природата и най-вече към реките.


 

Отначало малко се съмнявах в достигането на толкова голяма популярност и посещаемост, но за наша приятна изненада те надминаха очакванията ни и всяка година се радваме на все по-голям интерес.

 

Мястото избрахме, защото е точното място, определящо слогана на феста а именно ,,Там, където реката среща планината….където приключението и екстремното се срещат със забавлението и релакса!“

 

Първото издание събра предимно рафтъри и каякари, но и доста приятели, които не практикуват водни спортове – предимно познати на познати, разбрали за феста от дружките си. С две думи различни хора с различни интереси, свързани от копнежа към природата и желанието за запознанство с нови неща и хора.

 

Тази година фестивалът има доста по-оформен и разширен профил! Outdoor & White Water Fest 2018 ще е съвкупност от вода, въздух и земя - обединяваме екстремните спортове в едно!

 

Накратко новото ще бъде, че ще има по-голямо разнообразие от участници и демонстрации на outdoor спортове, съчетано с весели хора, много настроение и гарантиран купон. Подготвили сме много допълнителни забавления встрани от екстремното, като например преходи през красивата, защитена местност на Кресненското дефиле; музика на живо с дневна и вечерна програма; стена за катерене за най-малките; голямо разнообразние от хапване и пийване и още много изненади.

 

emi2_1024

 

Outdoor & White Water Fest е за за всички, които обичат да прекарват свободното си време сред природата.

 

Най-вълнуващото нещо на събитието е копнежът на хората към адреналина и екстремните усещания.

 

Цялото изживяване накратко мога да опиша като жизнеутвърждаващ адреналин.


След 5 години виждам Outdoor & White Water Fest като събитие, което ще се е превърнало в традиция.

 

Никога няма да се откажа от дадената ми възможност да работя с хора и да предоставям възможност да се докоснат до outdoor спортовете.

 

Автор: Мартина Панайотова

А тук можеш да прочетеш и историята на още една смела жена, която стои зад успеха на Viber