#EVA

icon
Sofialive.bg

Здравей, Ева как си?
Чувствам се по-добре от всякога!

Какво правиш и къде те намираме?
От известно време освен, като певица, актриса и модел, развивам социалните си профили и като инфлуенсер?! В момента подготвям следващите си няколко поста в Инстаграм с продукти от различни рекламодатели!

tri_1280

От кога пееш?
Пея от 3 годишна в музикална формация “Смехорани”, след това 12 години в Детски Хор на Българското Национално Радио, завърших музикалното училище в София и преди година се дипломирах, като магистър в Музикалната Академия с поп и джаз пеене, отново в София :)

Разкажи ни как се прави албум? И специално ти как успя да реализираш твоя?
Албум се прави с много ЛЮБОВ. А албум в България бих допълнила и с много вяра и упоритост в себе си! След 5 години песни и видеоклипове, реших да събера творчеството си и да обиколя 185 населени места в страната ни за да представя лично на почитателите си какво съм създала. Турнето ми се казва #EVAalbumTour и смело мога да твърдя, че моят дебютен албум “EVA” е най-продавания за последните 20 години в българския шоубизнес. Зад него стои сериозен екип от профисионалисти и го препоръчвам на всеки, който обича себе си и заслужава да слуша само най-доброто :)))

А за новата ти песен?
Новата ми песен #MAMMAMIA описва цялостната визия и представа за #EVA #КИФЛА :)))

2_1024_02.

Наложи се като тийн идол. Какво тъсрсиш у феновете си?
Търся доброта. Няма значение пол, възраст, раса... Това е, което излъчвам и такива хора привличам към себе си.

Това е крехка възраст, на какво ги учиш?
Просто съм себе си. Живея здравословно, чета книги, гледам позитивни филми, усмихвам се, говоря хубави неща за хората и това се връща към мен. Всичко, което мислим, говорим и правим се връща към нас, като #BOOMERANG!

А те на теб какво ти дават?
Децата ми дават най-чистата и силна ЛЮБОВ, много хубава и искрена емоция! На всеки мой концерт или фен среща се случва голям обмен на положителна енергия и всички го усещат!

В най-смелите ти мечти с кой известен артист имаш дует?
Ще се радвам да пея с Katy Perry - много е цветна, свежа и има прекрасно чувство за хумор!


pet_1024_01

В тоя ред на мисли, кажи защо Nicki Minaj има като твоя клип?
На 1-ви юни - любимият ми празник на децата - пуснах новата си песен, като подарък за всички хора (запазили в себе си поне частица от детското сияние) #MAMMAMIA! Клипът е най-коментирания ми до сега... за 1 час събра над 100 000 гледания, 2 000 коментара и влезе в “Набиращи популярност” в Youtube за 2 седмици! Предизвиках такъв интерес, защото в една от визиите ми съм с опашка на русалка, за което бях доста критикувана от нашите български “хейтъри”.След месец и половина световноизвестната рапърка Ники Минаж пусна парче с Ариана Гранде - Bed, в което Ники има почти същите кадри и тя, като русалка... тогава избухна големия скандал! Кой твърдеше, че ме е копирала, кой, че аз нея... Истината е, че ние БЪЛГАРИТЕ трябва повече да се гордеем с продукцията си и най-вече с идеите си, защото за пореден път се видя, че те са на световно ниво. И не бива да се заблуждаваме, че като си качваме песните и клиповете в Американски сайт никой не ги гледа.

Ще ни споделиш най-големия ти гаф на сцена?
Всеки гаф те прави по-силен и ти дава повече опит. А, ако бъде заснет и качен в социалните мрежи директно ставаш и известен!

Пожелай нещо на SofiaLive!
Пожелавам ви да сте здрави и винаги щастливи! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОКАНАТА!ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ:



 

FOLLOW EVA :
Instagram

Soundcloud

Интервю: Злати Стоянова

Как да организираме перфекната лятна почивка?