Модни мъжки ризи – на какво да заложим, за да сме в крак с актуалните тенденции

icon
Sofialive.bg
Източник: Viasat World

Като основна част от гардероба, модерните мъжки ризи и през новия сезон идват в голямо разнообразие от стилове, материи и цветове. Те са изключително практични, тъй като могат да се комбинират с всякакви връхни дрехи, обувки и аксесоари. През новия моден сезон изборът на мъжки ризи няма да затрудни нито един представител на силния пол – дизайнерите предлагат по нещо за всеки вкус и това е наистина страхотно!

Модните мъжки ризи могат да бъдат класически, бели, цветни, ежедневни, тип сафари, делови ризи за комбинация с костюм, както и ефирни модели с принтове.

Нека видим основните предложения за новия сезон, за да ви дадем възможност да изберете моделите, с които ще се чувствате най-удобно.

Мъжка модерна ежедневна памучна блуза с кръгло деколте

Класически мъжки ризи

Дори и ако сте горещи почитатели на модерния стил на обличане, класиката под формата на елегантни, универсални за всеки повод ризи пак трябва задължително да присъства в гардероба ви. Класическите ризи на 2020 г. от ree.bg са представени от модели в ярки цветове, както и ще забележите нови елементи в декорацията на яките и маншетите. за декориране на яки и маншети. Колкото до разнообразието от цветове, то ви позволява да комбинирате ризите по всякакъв начин, за да създадете вашата неповторима визия.


Мъжки ризи в небрежен стил

Именно те са една от най-забележителните тенденции на градската мода през 2020 г. Елегантните модели, които са изработени от ефирни тъкани като от сатен или коприна са особено впечатляващи. Тук е мястото да отбележим, че през 2020 г. модата толерира комбинации от рода на риза, кожени панталони и маратонки. Така че, няма какво да спре въображението ви – просто се впуснете в приключението и се наслаждавайте на момента! 

Мъжка винтидж ежедневна памучна риза с дълъг ръкав

Класика в съчетание с ежедневен стил,Микс от класика и ежедневен стил днес вече не звучи никак изненадващо, а по-скоро вдъхновяващо. Възползвайте се от новите пролетни и летни дизайнерски идеи и комбинирайте на воля!