Отстъпка.БГ споделя как да използваме промо кодове

icon
Sofialive.bg
Източник: Архив

Какво са промо кодове?

Промо кодове са кодове за отстъпка, които се предлагат от онлайн магазините като един от най-добрите инструменти на маркетинга. По този начин повече клиенти на съответния онлайн търговец могат да си купят стоки и услуги на страхотна цена. И тези невероятни оферти се предлагат не само от супербрандовете по света. Но брандовете, които предоставят промо кодове, се превръщат в супербрандове в съзнанието на своите признателни потребители.

Какви видове промо кодове се предлагат?

Промо кодовете са отстъпки, които потребителят получава за определени продукти или за цялата си поръчка от предлагащия ги онлайн магазин. Отстъпките може да са под формата на фиксиран процент или в конкретна сума в левове. Освен това тези промо кодове могат да са временни като част от маркетингова кампания или постоянни. Други названия на промо кодовете, които се използват, са кодове за купони или ваучери.

За какво мога да използвам промо кодове?

Можете да използвате промо кодове за невероятно разнообразие от стоки и услуги. Това са всъщност всички онези неща, които купувате всекидневно, но сега можете да ги закупите бързо, сигурно и много по-евтино. Порталът Отстъпка.БГ ви предлага богат каталог от кодове за отстъпки при онлайн пазаруване. Вие можете директно да изберете любимия си магазин, без да губите време в търсене. Нашето предложение е напълно безвъзмездно за потребителите и е в отговор на глобалната тенденция за все по-близко сътрудничество с потребителя. Извънредните времена носят и извънредни предложения. Получете високото качество, на което сте свикнали, на много по-ниска цена. Ние ще ви помогнем.

Как да използваме промо кодове?

За да получите наистина невероятни отстъпки за любимите си стоки и услуги, трябва да посетите портала Отстъпка.БГ. При нас ще намерите промо кодове, с които да пазарувате на супер цени от най-големите и утвърдени маркетплейс платформи и брандове у нас и в чужбина. За да се възползвате от уникалните оферти, трябва да изберете от списъка с онлайн магазини търсения от вас магазин/ бранд. След това трябва да следвате нашите указания. В общия случай единственото, което трябва да направите, е да копирате предлагания от нас промо код в предназначеното за това поле в сайта на съответния търговец. Необходимо е да обърнете внимание дали отстъпката се прилага за конкретни стоки и услуги или важи за цялата ви поръчка.

Можете ли да комбинирате промо кодове заедно с други отстъпки?

Обикновено отговорът на този въпрос е отрицателен, защото маркетинговата политика на повечето търговци е да не комбинират отстъпки и да не се използва повече от един код за отстъпка. В Отстъпка.БГ обаче ние ви казваме „ДА” на този въпрос. Ние ви даваме изключителната възможност да получите промо кодове с отстъпка, която е валидна и за вече намалени артикули или такива в разпродажба. Това означава, че по всяко време, за всяка стока или услуга от съответния търговец, вие ще имате най-добрата цена. Няма да е необходимо да следите за активна разпродажба. Просто вижте промо кодовете в портала ни Отстъпка.БГ. С нас сте на три клика разстояние от едни от най-страхотните си покупки. Или „Избери-Посочи-Спести”, т.е. „Избери магазин”, „Посочи промо код” и „Спести пари”.