Пет вида якета, които всяка жена трябва да има

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Якетата са любима част от гардероба на почти всяка жена. Те придават завършен вид на визията ни и ни дават много възможности да експериментираме. Те са и първото нещо, което другите забелязват в нас.

Макар модните тенденции да се променят непрекъснато, има някои видове якета, които са задължителни за гардероба на всяка жена. Независимо от повода и времето ви за подготовка, когато имате подходящо яке под ръка, можете бързо и лесно да изберете тоалет за всяко събитие.

Нека разгледаме пет вида якета, които всяка жена трябва да има:

1. Кожено яке

Дамските кожени якета са винаги актуални и подходящи за почти всеки стил. Те са класиката, от която се нуждае всяка жена. Може да комбинирате любимото си кожено яке както с джинси, така и с пола. Не е задължително то да бъде непременно черно, тъй като кожените якета в ярки цветове също изглеждат чудесно. Вижте няколко свежи предложения от Creative -BG

2. Пролетно яке

Тук имате голям избор между различни варианти на пролетното яке. Тази връхна дреха трябва да бъде сравнително лека, ако ви се налага да я сваляте и носите в движение. Както знаем, времето през пролетта е много променливо, и е хубаво винаги да имаме подходящо яке под ръка.


Пролетното яке можете да носите и през лятото, когато се разхождате вечерта край морето. То е задължително, когато тръгвате на път дори през топлите месеци. Изберете къс втален вариант, който изглежда еднакво добре с панталон и рокля. Вижте ТУК едно страхотно дамско пролетно яке.

3. Зимно яке

Пухкавите зимни якета са задължителни за гардероба ни през студените месеци. Те могат да бъдат също толкова красиви и ефектни, колкото и останалите дамски якета. Големите качулки с пух изглеждат атрактивно, а могат да бъдат и много полезни в мразовитото време. Ако харесвате този стил, вижте едно страхотно предложение от Creative - BG за студеното време.

Двулицевите зимни якета са чудесен вариант, ако търсите разнообразие във визията си. Така можете да бъдете различни всеки ден. Добра идея е едната страна да бъде ефектен принт, а другата - изчистена в по-неутрален цвят. По този начин ще можете да комбинирате с дрехите си в различен стил. В случай, че тази идея ви харесва, ще ви предложим ето този модел - creative-bg.net/jake-s-atraktiven-desen-v-kafjavo-kod-0153.

4. Палто

Има голямо разнообразие от палта и като десени, и като модели. Някои от тях са за най-студените дни, а други - за по-топлото време. Когато избирате своя модел, помислете с какви дрехи ще го носите. Палтото може да бъде по-капризно, особено ако е строго елегантно. Ето защо е за предпочитане да изберете спортно-елегантен модел, който можете да съчетаете и с любимите си джинси, и с къса рокличка.

5. Дъждобран или ветровка

Това са най-тънките якета, подходящи за вятър и дъжд. Може да ги носите през топлите месеци и е хубаво да имате такова, когато отивате на почивка. Ветровката е удобна и практична, защото е изключително лека. Има чудесни варианти, които далеч не са скучни и банални.