Подходящи бикини за всеки повод – на какви материи и кройки да заложите

icon
Sofialive.bg
Източник: https://www.astratex.bg/

Всяка една от нас подбира аутфита си според мероприятието, което ще посети и обстановката, в която ще бъде. Дънки за работа и ежедневие, рокля за официални поводи и вечерите с любимия, или удобен клин за фитнеса. Ние знаем, че повечето пъти подбирането на тоалета не започва от бельото, но знаем и че изборът на бельо зависи най-вече от облеклото, продължителността на носене и извършваните дейности. Затова днес ще ви дадем подходящи предложения за всеки повод и тоалет.

За ежедневието най-важно е удобството

Независимо какъв тоалет сте си избрали, когато става въпрос за ежедневието, винаги трябва да изберете възможно най-удобното дамско бельо. Заложете на материи като органичен памук и бамбук. И двете са безвредни, антибактериални и могат да бъдат носени дори от хора с чувствителна кожа. В тях кожата ви ще се чувства комфортно и ще може да диша.

Кройката и стилът на бикините зависят изцяло от вашите предпочитания. Подходящи и комфортни са най-вече класическите бикини като можете да изберете и модел с висока талия, който да топли кръста ви.

Памукът не е най-добрата материя за спортно бельо

Точно така! Въпреки, че памукът е една от най-обичаните и носени материи, той не е подходящ за спортно бельо и спортни активности. Това е така, тъй като той попива потта, бързо залепва за кожата и понижава хигиената. Вместо памук, по-добре заложете на бамбукови влакна. Те са антибактериални и дишащи. С тези си свойства, бамбуковата материя веднага извежда потта далеч от тялото и предотвратява неприятните миризми, като в същото време регулира телесната температура.

Бикините за упражнения не трябва да ви убиват и дразнят, затова най-добре изберете кройка, с която сте свикнали и носите в ежедневието си.


Невидимо бельо под прилепналата рокля

Когато трябва да се подготивим за официално събитие доста често залагаме на тесни тоалети. При избора на бельо за вечерен тоалет горещо ви препоръчваме да заложите на безшевно и така нар. „невидимо“ бельо. Безшевните бикини са страхотни. Те са удобни и практични, защото прилепват по тялото, така че ръбовете им не си личат под облеклото.

Безшевни бикини можете да откриете във всякакви кройки. На пазара се срещат модели с изчистен дизайн или такива с фина дантелена украса. Как да разберете дали бикините, които сте харесали са от категорията „невидими“? Ако даден модел е безшевен, в описанието му ще срещнете термини като „лепени шевове“, лазерно изрязани ръбове“ и „плоски шевове“.

Когато имате нужда от оформяне, без значение на повода

Имаме и няколко съвета за дамите, които имат нужда от стягащо и оформящо бельо. Винаги избирайте стягащото бельо според степента на стягане и проблемните зони. На пазара ще срещнете различни модели стягащи бикини. Някои от тях оформят ханша и бедрата, други талията и ханша, а трети само талията. Стягащото бельо има три степени на стягане и оформяне – леко оформяща, средна и висока степен на оформяне.

Въпреки желанието си за оптически вталена фигура, не правете грешката да носите оформящо бельо с висока степен на стягане в ежедневието си. Този тип бельо е създаден за краткосрочно носене, следователно няма да ви бъде удобно през целия ден. Подходящо за ежедневието е оформящото бельо с лека оформяща степен. То ще изглади силуета ви и нежно ще прикрие дребните несъвършенства.

Ако имате нужда от стягащо бельо за официален повод или впито облекло, на пазара ще откриете и безшевни модели, които не се забелязват под дрехите.

Класическите съблазнителни материи са винаги на почит

Когато искате да впечатлите любимия ви съветваме да се придържате към класиката в жанра – дантела или тюл. Тези две материи са изключително красиви и женствени.

Какви съблазнителни бикини ще изберете зависи само от вашето въображение. Заложете на дантелени бикини с бразилска кройка. Така ще оформите съблазнителни задни части, на които никой мъж не може да устои. На пазара има и модели от много фина дантела, която не си личи под дрехите. Така ще можете да сложите съблазнителни бикини под прилепнала рокля или пола. Друга подходяща материя е тюлът. Можете да се сдобиете с еротични прашки от прозирен тюл. А за капка романтика, те могат да бъдат избродирани с нежни флорални мотиви.  

Днес ви представихме няколко типа бикини, които всяка дама трябва да има  в гардероба си. Така тя ще бъде подготвена за всякакви ситуации и поводи. Широко разнообразние от модели и кройки ще намерита на сайта Astratex.bg.