Спряха порното

icon
Sofialive.bg

Порното си е порно, биха казали някои. Но и то, както всяка индустрия, си има своите звезди и фенове. Днес ще ти представим пет красиви момичета, които се пенсионираха от филмите за възрастни преди още да са навършили 30 години. И сме раздвоени между това да ги аплодираме за решението им или да съжаляваме, че повече няма да се наслаждаваме на прелестите им. И сме сигурни, че не само мъжката част от зрителите на порно филми са съгласни с нас.

retired babes image

Tiffany Thompson
Тази изключително красива брюнетка с дълбок лешников поглед е родена през 1992 в Калифорния.  Докъм 18-ата си годишнина е професионален модел, но по абсолютно необясними причини трудно намира ангажименти за фотосесии и започва да се снима като гол модел. Преди да се насочи към порно индустрията. Интересното е, че във всичките си хард сцени, тя се снима само с истинското й гадже. В интервюта твърди, че обича секса и няма нищо против да го прави пред камера. С ясната идея, че след 3-4 години в порното, ще се оттегли. Така и прави преди година. Сега се занимава с другите си хобита - езда, музика и фотография.


Tiffany Thompson image

Belle Knox
Родена през 1995 като Miriam Weeks, тя влиза в порното на 18 под псевдонима Belle Knox. Когато нейни колеги от университета я разпознават в един от филмите й, тя признава, че е започнала да се снима в хардкор филми, за да плати семестриалните си такси. След като се оттегля от актовата кариера през 2015, тя активно се занимава с правата на работниците в секс индустрията и е запален феминист. Възобновява образованието си и до днес твърди, че е благодарна на хората, с които е работила в порното за топлото отношение и приятелството.

belle knox image

Silvie Deluxe
Родената през 1988 в Чехия красавица започва да се снима в порно продукции през 2009. Същата година печели и титлата Мис Еротика в Прага. Използва много псевдоними, а филмите с нейно участие са десетки. Тихомълком се оттегля от кариерата в края на 2016.


silvie deluxe image

Natasha Shy
Слабичката украинка може и да изглежда мъничка, но е висока цели 175 сантиметра и вече е на 33 години. В порно бизнеса влиза през 2006, а 10 години по-късно го напуска, като днес не се знае с какво се занимава.

natasha shy image

Candice Luca
Още една красива чехкиня. Родена е през 1992, а от 2013 e порно актриса. Миналата година се оттегли от бизнеса, за да работи като фотомодел. Нямаме нищо против.

candice luca image

Пет красавици, които се оттеглиха от индустрията