В София и Созопол: Лек стрес от НЛО инвазия (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: EXE

Изглежда технологиите напредват толкова бързо, колкото и извънземните - бяхме решили, че най-накрая ще си кажем здрасти с неидентифициран летящ обект. 

И тъкмо, когато си обмисляхме внимателно първите реплики (това се казва истински social skills), се оказа, че присъстваме на дрон шоу. И то не какво да е. Десетки летящи дронове озариха небето над центъра в София. Имаше и червена светлина, която ни се стори особено притеснителна и се зачудихме дали това е шега или се случва нещо сериозно. След бързо прегрупиране, дроновете изписаха ДЕСЕТ ГОДИНИ ЕХЕ, EPISODE X, 20.12 и 21.12 в небето. Гугълнахме изречението, но информация няма.

Наши и много бързи източници разбраха, че случката се е повторила и на морето, на плаж Каваци в Созопол. И то точно над любимия EXE BEACH. Локацията, оказа се, не е случайна - именно организаторите на EXE стоят зад всичко това.

Всъщност, дрон шоуто разкрива следващия проект на ЕХЕ - както става ясно от виртуозно изписаните послания в небето, събитието ще бъде в легендарната линия EPISODE. ЕХЕ става на 10 години и това вещае подобаващо отпразнуване с EPISODE X.

И тъй като EPISODE е името на поредица събития на различни локации, знаем, че предстои ново голямо парти, но локация и лайнъп предстои да бъдат обявени. Единственото сигурно, поне според нас, е че това ще бъде най-мащабният EPISODE досега. И че ще бъде с две дати - на 20ти и 21ви декември. Разбира се, очакваме продукция на световно ниво.