Получих суперсили

icon
Sofialive.bg
Източник: pixabay

Повярвайте ми, превърнах се в свръхчовек. Направих нещо, което на практика е не просто трудно, ами направо невъзможно. И знаеш ли как? Просто с добро настроение и усмивка. А, и пет лева на цяло. Може би и вие притежавате такива суперсили. И пет лева на цяло. Пробвайте да направите това, което направих аз и ще разберете. Само внимавайте да не се нараните. Имате си работи с много опасни животни.

Най-големият ми успех, който ще си го запиша някъде и ще си го сложа на рамка пред компютъра, е да накарам вечно намусената продавачка в магазина да ми се усмихне и да ми отвърне с “ Добър ден”. Тя не просто е намръщена, ами просто няма никакъв живец в нея. Ако по случайност ви потрябва салфетка за закуската, която сте си купили от Мис Непукис, значи сте се вкарали в голяма беля. По-вероятно е да ви изяде закуската, отколкото да ви даде салфетка за нея. И без това трупа излишни килограми като мечка през зимен сън. И аз де, затова ми трябваше закуската...Прекалено много енергия трябва да изразходва, за да се протегне до купа със салфетките. И прекалено много изгубени калории. Тя не може да си го позволи.

Но взе, че ме хареса, когато и дадох точни пари. Е, дадох и 10 стотинки бакшиш. Но забележете как точните пари в магазините и едни 10 стотинки бакшиш са способни да накарат вечно намръщената и готова да ви изяде продавачка в миловидна женичка, която вече когато и да ви види, ще ви поздрави с „добър ден“. Велико. Явно едно "Добър ден" струва точно 10 стотинки.

Хайде сега отивай до пощата да си развалиш парите, че тя ти е набрала от миналия път, когато извади стотачката. Хвърлила е око и на закуската ти. Не я оставяй без наблюдение. И дай една салфетка, че...