Center

icon
Sofialive.bg

Страшни юнаци са рифовите валячета Center. Казваме ти го от опит просто защото познаваме групата от четири години. Тоест, откакто съставните й елементи свирят заедно. Нали помниш интервюто ни с китариста им Теодор Недев-Тони?

center_live_1200
Фотография Елена Ненкова

Събраха се за кеф, да разджемят рифове и мелодии, които ги кефят, като дори барабанистът им Симо преди това не беше хващал палки, а свиреше на клавирни инструменти. И още го правят от любопитство и за удоволствие. Само дето между първата репетиция и лайвът довечера има четири години, един издаден албум (чуй го тук), първо място на конкурса Jack Daniel's Battle of the Bands, серия концерти с чудовищни банди от световната стоунър сцена като Karma To Burn, 1000mods и Khuda, както и участие на фестивала Spirit Of Burgas.

Сега групата бачка яко по нови идеи, като ще излезе от репетиционната, за да отпразнува рождения си ден на 6 ноември в клуб Terminal 1. Знаете какво ви чака там - тежки и здрави рифове, мощен ритъм и страхотни китарни мелодии. И никакви вокали. Както и шепа чисто нови парчета. Вратите отварят в 21:30, а входът е 7 кинта.

Текст Ивайло Александров