5 тайни на безупречния френски стил

icon
Sofialive.bg
Източник: 1664 Blanc

Открийте своя неповторим чар с 1664 Blanc

Френската елегантност е пословична – от векове тя е синоним на изтънченост и вкус. Неслучайно терминът „мода“ се появява за пръв път във Франция, за да обозначи промените в облеклото на висшия елит и да наложи тенденциите в обличането и символите за красота по света. 

Днес модата е не просто стил на обличане, а начин да изразиш своята собствена индивидуалност, независимо от пол, раса, социално положение или начин на живот. Дори в забързаното градско ежедневие всеки иска да заяви себе си и да покаже своето място в света. Това е възможно чрез дрехите и аксесоарите, походката, парфюма и символите, с които се асоциираме.

 

„По дрехите посрещат, по ума изпращат“ – са казали хората.

Но какво всъщност прави една личност наистина неотразима? Това е не само външният вид, а магнетизма, енергията и вътрешните качества, които привличат и очароват околните.

Французите са виртуози в изкуството да бъдат неотразими. Те умеят да комбинират простота и елегантност, като се фокусират върху детайлите, които правят впечатление. Те никога не прекаляват с излишното, а затвърждават своя стил с неподправен чар и празнуват всеки малък момент на съвършенство. Но как да изглеждаме елегантни по френски? Ето 5 съвета за непреходен френски стил. 


1. Бъдете уверени и автентични - Личният стил е ваша запазена марка. Бъдете верни на себе си и не следвайте сляпо модните тенденции. Най-добре се чувстваме там, където можем да бъдем себе си. Не се страхувайте да изградите свой собствен почерк чрез елегантно облекло, дръзки аксесоари и смело съчетание на цветове. Както е казала легендарната Коко Шанел: „Модата се мени, но стилът остава.“ Това е духът на френската мода. И не забравяйте, че стилът е във всичко около вас, включително в любимата бира. Като новата 1664 Blanc, която превръща всеки момент от ежедневието в специално удоволствие.

2. Овладейте изкуството на разговора - За да бъдете привлекателни за околните, трябва да сте и добър оратор. Умението да слушате и да се интересувате от другите е ключово за едно качествено общуване. А какъв по-добър старт за разговор от  отварянето на бутилка 1664 Blanc. Насладете й се със стил в добра компания!

3. Понякога по-малко означава повече - Наслаждавайте се на спонтанните моменти, които предизвикват радост. Умението да се забавлявате и да релаксирате е част от френския стил и начин на живот. Наградете се за постигнатите успехи, независимо дали ще празнувате сами или в компанията на приятели и колеги. Вкусът на успеха е още по-стилен с чаша 1664 Blanc в ръка!

4. Излъчвайте френска елегантност - Като завършек за вашата автентична френска визия, не забравяйте да откриете своя парфюм. Той е незаменим аксесоар за всеки, който иска да се чувства уверено в себе си и да оставя впечатление. Изберете аромат, който отразява вашата личност и го носете навсякъде със себе си. Така постепенно любимият ви парфюм ще се превърне във ваш запазен почерк.

5. Наслаждавайте се на живота - Градският начин на живот е богат на възможности за забавления и заслужена почивка. Независимо дали ще посетите галерия, ще отидете на кино, театър, концерт или вечер навън с приятели, подарете си време за любимите си активности. Добавете и 1664 Blanc за още по-стилно и приятно изживяване.

За да празнуваме живота със стил!