Ароматно и безкрайно вкусно телешко варено - ето как

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Необходими продукти:

телешко месо - 600 г

лук - 1 глава

моркови - 1 брой

картофи - 1 брой

грах - 1 ч.ч.

сол

черен пипер


мазнина

магданоз - накълцан пресен

целина - - 2 - 3 стръкчета

 

Начин на приготвяне:

1. Нарежете месото на парчета.

2. Сложете го в тенджера в вода (около 2 л) да се вари.

3. Доварете месото до пълното му омекване, като го посолите.

4. Добавете малко мазнина, нарязаните на дребно почистени зеленчуци и оставете да къкри, до пълното им омекване.

5. Накрая овкусете с подправките и добавете накълцаните магданоз и целина.