Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво да правите днес? - 30 юни

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще бъдете повече от очарователни и малко хора могат да устоят на вашите молби. Използвайте и ума си за най-добри резултати.

Телец

Днес ще си отворите очите за нещо прекалено очевидно, което обаче сте пропуснали в забързаното ежедневие.

Близнаци

Доверете се на близък приятел в труден момент и му позволете да ви покаже правия път. Няма да сгрешите.

Рак


Това е ден, в който да сте изключително внимателни. Нямате право на грешка, нито на отклонения от предварително, зададените задачи.

Лъв

Днес всичко, което правите, ще се гледа под лупа и ще има дългосрочно отражение върху живота ви. Постарайте се да вземете правилните решения.

Дева

Днес избягвайте сложни мисловни процеси или дейности, с които не сте запознати докрай.

Везни

Това е ден, в който ще се измъчвате от съмнения за това дали сте взели правилно решение. Съвсем скоро ще се убедите, че е било така.

Скорпион

Днес е крайно време да дадете малко почивка на мозъка и тялото си. Дори едно малка глезотийка би ви се отразила отлично.

Стрелец

Това е ден, в който ще ви се наложи да направите избор. Опитайте се да бъдете максимално обективни при взимането на решение.

Козирог

Днес ще трябва да поемете по свой собствен път и то сами. Не очаквайте съчувствие или помощ от другите. Те само могат да ви спънат.

Водолей

Това е ден, в който нещата ще ви се струват сложни. Истината е, че с малки усилия ще успеете във всичко. 

Риби

Днес не е изключено да срещнете трудности. Опитайте се да ги преодолеете с разум и опит, натрупат от справяне с предходни трудности.