Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво ви очаква днес? - 11 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не пожелавайте живота и вещите на другите хора. Бъдете благодарни за това, което вече имате и то ще се удвои.

Телец

Днес работата ще ви дойде малко в повече, но не си позволявайте да се оплаквате, защото ще направите много лошо впечатление.

Близнаци

Днес е време да направите нещо, за което утре ще си благодарите сами на себе си. Помислете за самоусъвършенстване.

Рак


Днес не отказвайте да се включите в екипна работа. Поддържайте отборния си дух жив, защото съвсем скоро ще имате нужда от помощ от колега.

Лъв

Днес ще имате невероятни успехи на работното място и това няма да остане незабелязано. Попитайте за повишение и ще ви бъде дадено.

Дева

През този ден ще съумеете да се справите с множество служебни предизвикателства. Очаквайте похвали. Колкото и трудни да изглеждат задачите - ще се справите.

Везни

Днес може дасе почувствате малко объркани по отношение на това на къде вървите и къде искате да стигнете. Отделете време за осмисляне на приоритетите.

Скорпион

През този ден ще ви е трудно да търпите чуждото мнение. Не го приемайте, но все пак се вслушайте в информацията - ще ви е от полза. Приемете го по-скоро като градивна критика.

Стрелец

Днес не се заемайте с разрешаването на чужди проблеми и не навлизайте в подробности по отношение на чуждия живот. Рискувате да ви обвинят в нещо сериозно.

Козирог

Днес нямайте големи очаквания към себе си и околните. Не правете прибързани изводи за хора и ситуации също.

Водолей

През този ден ще може да се уверите, че сте били на прав път по важен служебен въпрос. Изведете всички позитиви от това.

Риби

През този ден ще научите интересен факт. Опитайте се да го разгледате в дълбочина - има как да ви е от полза. Попитайте за подробности. Бъдете любопитни.