Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво ви очаква днес? - 8 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще се появи начин за постигане на целта, но той няма да бъде честен към останалите и няма да ви донесе желаното удоволствие. Борете се за мечтите си по честен път.

Телец

Не се пренавивайте прекалено, че ще получите задължително точно това, което заслужавате. Обикновено подаръците от съдбата са най-сладки, когато идват с леко закъснение.

Близнаци

Днес ще получите желаното признание и награда за положените усилия и изразходваната енергия през последните дни. Отпразнувайте тази голяма или малка победа.

Рак 


Днес за вас надеждата и слънцето ще изгреят и ще получите желаната подкрепа от човек, от когото дори не сте и очаквали. Това ще ви върне вярата в истинското приятелство.

Лъв

Очаква ви хармоничен ден. Всичко, което мислите и правите ще бъде в перфектно равновесие. Това е ден, в който да се заемете с важни дела.

Дева

Днес ще имате сили и енергия за двама, а късметът също няма да ви липсва. С тези качества може да покорите големи върхове в буквален и преносен смисъл.

Везни

През този ден ще очаквате отговор на важен въпрос. Не пришпорвайте обстоятелствата. Всичко ще се случи в точния момент. 

Скорпион

Днес ще имате изобилие от здраве, късмет и любов. Всичко това ще ви направи истински щастливи и ще усмихне деня ви, а вечерта ще бъде вълшебна.

Стрелец

Търпението ви ще бъде възнаградено. Опитайте се да запълните времето си с малки и приятни задачи, които да ви разсейват от досадното очакване на добрите новини.

Козирог

Днес е време за равносметки и осмисляне на приоритетите. Бъдете честни пред себе си и променете онова, което ви притеснява от няколко дни насам.

Водолей

През този ден се въоръжете с повече оптимизъм. Нужно ви е съвсем малко, за да сте във форма и да постигнете целите си. Не си позволявайте да мързелувате точно сега.

Риби

През този ден настоявайте за щастието си. Само от вас зависи да постигнете това, което желаете. Никой не може да застане на пътя ви. Използвайте обаче само честни средства и мили думи.