Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какъв ще бъде денят? - 18 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Денят няма да бъде от най-лесните, но вечерта със сигурност ще имате време да се отдадете на любимите си дейности и да се посмеете с любимите ви хора.

Телец

Днес е страхотен ден за преосмисляне на разходите, обмисляне на дългосрочна инвестиция и подписване на важни договори.

Близнаци

Днес останете себе си, колко и да ви струва това. Много хора и обстоятелства ще се опитат да ви променят днес, но определено трябва да останете верни на себе си.

Рак


Днес трябва да си намерите обикновена дейност, която не изисква никакви умствени усилия. Пуснете си хубав филм и се почерпете с шоколад.

Лъв

Днес недейте да съдите никого за техни думи или действие. Помислете първо дали самите вие сте безгрешни и тогава действайте. 

Дева

Днес си начертайте план за близката година и не се отклонявайте от него и предварително изградените ви принципи.

Везни

Това е ден, в който най-после ще получите това, което отдавна чакате. Вечерта задължително се почерпете.

Скорпион

Днес трябва внимателно да мерите думите и действията си, защото рискувате неволно да обидите някого и да развалите дълго приятелство.

Стрелец

Днешният ден ще бъде белязан със значимост, която ще се прояви във всички ваши действия. Това е един от дните, които се помнят.

Козирог

Днес е ден за промяна. Помислете за промяна във външния ви вид или у дома. Ако не го направите - няма да се чувствате добре.

Водолей

Днес се отпуснете и в никакъв случай не живейте по нечии други правила. Хората постоянно имат някакви очаквания. Не позволявайте те да ръководят живота ви.

Риби

Днес трябва да бъдете максимално внимателни. Пазете парите си и ценна информация, която ви защитава по някакъв начин.