Астрологичен наръчник за всяка зодия за 16 август: Ето какво ви очаква днес

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не се притеснявайте да демонстрирате силното си чувство за справедливост. Никой не може да ви каже как да си живеете живота по-добре от вас самите.

Телец

Днес ще се сбъдне една ваша голяма мечта и ще ви покаже, че не трябва да спирате да вярвате в мечтите си и здраво да работите за тяхното сбъдване.

Близнаци

Днес може да реагирате първосигнално и да не харесате някого или нечия идея. Дайте си време наистина да се запознаете с нея и тогава направете краен извод.

Рак


Днес някой ще се опита да подцени усилията ви и способностите ви. Не го позволявайте, а вярвайте най-много в себе си и своите умения.

Лъв

През този ден не си позволявайте да се тровите с отрицателни чувства към когото и да било. Съвсем скоро това ваше притеснение ще изчезне и дори ще се окаже несъстоятелно.

Дева

Днес не се оплаквайте, че сте неудовлетворени от живота си. В крайна сметка от нас самите зависи как ще оползотворяваме времето си и какви решения ще взимаме, за да направим живота си пълноценен.

Везни

През този ден очаквайте вест от стар приятел. Ще си припомните щастливи мигове от миналото. Изживейте ги отново.

Скорпион

През този ден може да ви домъчнее много за даден човек, с когото не сте се разделили по най-добрия начин. Не се колебайте да направите първата крачка към него.

Стрелец

Днес е време за промяна. Направете всичко възможно да изглеждате максимално различни от другите и по този начин вие самите най-много ще изпъкнете сред тълпата.

Козирог

Днес вероятно ще имате нужда от помощ. Не се притеснявайте да се обърнете към близък ваш приятел и днес ще се убедите в това колко лоялен към вас всъщност е той.

Водолей

През този ден ще имате дар слово да се разберете с когото и да било. Не пропускайте тази възможност да спечелите нови приятели или да разберете интересни подробности за някого или нещо.

Риби

През този ден ви очаква изпълнението на много задължения. Започнете с най-неприятните и останалите ще ви се видят песен. Ако сте организирани достатъчно, ще приключите с всички тях до края на деня.