Бърз и вкусен гъбен пастет с лук и моркови

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Ако обичате гъби, лук и моркови - това ястие е перфектното за вас. Приготвя се бързо, лесно, а ястието става вкусно и ароматно.

Необходими продукти:

Гъбен пастет с лук и моркови1 / 2

печурки - 1 кг гъби

лук - 1 бр. кромид

моркови - 1 бр.

чесън - 3 бр. скилидки

олио


сол

черен пипер

магданоз

 

Начин на приготвяне:

1. Смесете в блендер лука и морковите.

2. Настъргайте гъбите.

3. Задушете ги до изпаряване на водата.

4. Посолете ги и сложете черен пипер и магданоз.

5. Пасирайте всичко това докато не стане на пастет.

 

Приятен апетит!