Да си видим хороскопа днес, 29 септември - изненадваща астрология за 12-те зодиакални знака

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Обикновено това е времето от годината, когато се чувствате най-отпаднали, но като се имат предвид последните събития, изглежда, че сте по-скоро на топа на вълната - продължете в същия дух!

Телец

Днес е нужно да проявите търпение, дори и когато не е съвсем присъщо за вас и ви идва да изкрещите с цяло гърло нещо. Бъдете толерантни и скоро тази пасивност ще се възнагради. 

Близнаци

Манипулират ли ви? Лесно бихте могли да победите този човек в неговата собствена игра, но може да се окаже по-интересно, ако просто седите отстрани и наблюдавате, за да видите какво замисля.

Рак


Слънцето във Везни днес показва, че вашият дом отново е вашият замък. Обърнете внимание на хората у дома, защото наистина сте богати.

Лъв

Много неща ще бъдат казани през следващите няколко дни, но не се връщайте отново в бъркотията. Каквото е направено, е направено и е по-добре просто да го оставите така.

Дева

Претеглете последните усилия на везната. Ако чувствате, че стигате до някъде: продължете. Ако не? Спрете и намерете ново поприще за развитие още сега.

Везни

Отсрещната страна иска да се наложи, въпреки че не е права. Не позволявайте това. Ще научите противника на това, че сте отстъпчиви и накрая ще ви се качи на главата. Покажете характер.

Скорпион

Неуреден правен въпрос или лична драма непременно трябва да бъдат разрешени. Може би ще имате непредвидени разходи, но след това ще последва истинско спокойствие.

Стрелец

Възлагате надежди на някой, който е възлагал надежди на вас. Изправете го, преди да сте се разочаровали. Той не е доверен човек и истински приятел.

Козирог

Напоследък финансите ви претърпяха тежък удар, но Слънцето във Везни за следващия месец казва, че ще възстановите загубите. Въздържайте се от пътувания и почивки днес.

Водолей

Днес е подгодящ ден за бизнес сделки, разговори и подписване на документи. Обърнете внимание на работата си и направете график за следващите дни.

Риби 

Хората казват, че определен приятел ви е повлиял, но това, което правите, е по ваша собствена воля. Никой не е виновен за погрешните ви решения в личен план.