Déja Vu

icon
Sofialive.bg

„Да си спомним вкуса на живота" ни приканват най-новите апетитни вина на българския пазар - Déja Vu. Позитивното послание на тази нова, но вече доказала качествата си, серия ще бъде и призивът за лятото, което водещата родна изба Домейн Бойар изпраща на винените ценители и своите почитатели.

Серията стартира с три вина от сортовете Совиньон блан, Шардоне и розе Малбек. Те бързо привлякоха вниманието на специалистите със своята сортова чистота и финес. Шардонето се отличава с богата плодовост и свежест, което позволява да се пие, както с широка гама храни, така и като приятно разхлаждащо лятно питие. Само преди седмица то спечели златен медал на най-големият конкурс за балкански вина - Balkan International Wine Competition. В надпреварата се доказваха над 400 вина от Балканския полуостров, Централна и Източна Европа и Черноморския регион.

Domaine Boyar

Совиньонът вече се определя от експертите като „явление" и заслужено претендира да заеме водеща позиция на пазара. Нещо, което се гарантира и от достъпната му цена. Този сорт вино също спечели вниманието на разбирачите и се отличи със сребърен медал на Balkan International Wine Competition.

Само за два месеца Домейн Бойар успя да спечели 4 златни и 11 сребърни медала от най-престижните европейски винени конкурси: Vinalies Internationales Paris, Mondial du Rosé Cannes, Mondial dе Bruxelles и Balkan International Wine Competition.

Един от медалистите е и розето от колекцията Déja Vu. Това не е случайно, тъй като високите качества на виното спечелиха адмирациите на авторитетното жури на най-престижния конкурс Mondial du Rosé в Кан, което заслужено му присъди сребърния медал.

За поредна година Кан събра най-добрите розови вина и световни експерти, които да ги оценят. Mondial du Rosé - най-авторитетният конкурс в света за розе вината, жури от 55 експерти от 15 държави, дегустира 960 проби от цял свят, където доказаната българска изба Домейн Бойар триумфално спечели 1 златен и 2 сребърни медала.


Добра причина да се гордеем с родната продукция и да залагаме на българския вкус.
Наздраве!

Въобще не му се връзвай на ангелските къдрици и невинния поглед, защото е жив парти дявол