Хороскоп за уикенда - 1-2 октомври. Какво звездите казват за вашата зодия?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Няма нужда да се страхувате, ако вашият партньор не приеме вашата гледна точка - не може за всяко нещо да бъдете на едно мнение. Работата може да е малко скучна или монотонна. Здравето ще е наред. Във финансово отношение може да се сблъскате с малки проблеми, приятел ще ви помогне в трудна ситуация.

Телец

Едно пътуване изглежда предстои този уикенд. Ще бъдете леко разсеяни и може да получите мъмрене от шефа си или от половинката. Любовният живот изглежда добре благодарение на подкрепата и цялата грижа на вашия партньор. Ще усетите лека умора.

Близнаци

Този уикенд е време за почивка и най-вече време за вас. Отделете тези два дни в нещо, което искате да правите от много време, но все не ви достига време. Ще имате крепко здраве през уикенда.

Рак


Изглежда, че ви очаква много тъга според вашите астрологични показания и това ще засегне всички аспекти на живота ви този уикенд. Единственият начин да го избегнете ще бъде като излезете от къщата или работното място. Вашият партньор ще бъде до вас във всичките тези моменти и ще ви помогне да ги преодолеете.

Лъв

Членовете на семейството може да се нуждаят от вашето внимание, спестяванията ви ще бъдат увеличени. Към края на деня ще получите новина, която няма да бъде особено позитивна, но няма нужда да се притеснявате за нищо - всичко ще отмине.

Дева

Трябва да се заобиколите от хора, на които имате изключително голямо доверие, защото недоверието може да доведе до грешни действия. Прибирайте се рано през уикенда, за да си спестите излишни притеснения.

Везни

Никой не може да ви помогне през тези два дни, тъй като проблемът, с който ще се сблъскате, ще бъде плод на вашите собствени действия. Вашият партньор ще ви разбере погрешно и ще се отдалечи за малко. 

Скорпион

Вашият партньор може да иска почивка от вас, която може или не може да бъде сериозна, но вие ще сте на ръба през целия уикенд. Наблюдавайте здравето си през уикенда и ако е необходимо, направете профилактичен преглед.

Стрелец

Една малка грешка в работата от ваша страна ще ви постави в огромен проблем. Любовният живот изглежда добре, стига да държите нрава си под контрол. Финансите ви ще се увеличат. Поглезете се този уикенд.

Козирог

Плановете ви с приятели може да се променят поради много работа. Любовният ви живот изглежда стабилен. Здравето може да бъде малко тревожно поради болка във врата или в рамото. Финансовото ви положение ще е стабилно.

Водолей

През уикенда ще имате достатъчно късмет да се справите с всичко, което сте намислили. Предвижда се загуба на пари и възстановяването ще отнеме време.

Риби

Предвижда се пътешествие, което ще бъде повече от вълнуващо. Може да ви липсва стар приятел и това може да помрачи настроението ви за кратко. Внимавайте с парите и не харчете импулсивно. Не пренебрегвайте здравето си.