Хороскопът, който гадае за всичко най-любопитно, което очаква зодията ви днес, 2 октомври

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Денят ви може да започне със спор с приятел, но вашият партньор и колеги ще ви развеселят. Здравето изглежда добре. Предвижда се импулсивно пазаруване.

Телец

Ще бъдете свободни от служебни разговори, така че можете да се отпуснете, но бъдете внимателни към партньора и членовете на семейството си. Здравето може да пострада поради настинка, но няма друг проблем.

Близнаци

Ще получите пари и то по начини, които най-малко очаквате. Здравето ви може да е леко в риск, защото тялото ви е изтощено. Малък проблем в работата може да изисква вашето внимание. Не избягвайте партньора си.

Рак


Ще бъде добър ден без препятствия, стига да се придържате към рутината си. Към вечерта може да се ударите леко в някоя мебел. Бъдете внимателни. Вашият партньор ще ви подкрепя във всичко, което сте си наумили днес.

Лъв

Предвижда се недоразумение с колега, но ще се справите с него. Не питайте партньора си за съвет, тъй може да не ви посъветва правилното нещо. Вашите спестявания са наред, просто продължавайте да ги добавяте. Не харчете излишно.

Дева

Тялото ви плаче от известно време за релаксация, но личният и професионалният ви живот няма да го позволят. Ще бъдете на нокти през целия ден. Работата ще е наред, здравето ви също. Финансово сте подредени.

Везни

Работният живот ще бъде лек днес и работната ви скорост ще даде време за любовния ви живот. Може да се сблъскате с някои проблеми със стомаха си, но те лесно ще отминат, защото са причинени от промяната на времето.

Скорпион

Очаква се раздяла заради нещо, което партньорът ви ще каже и това ще ви удари тежко. Работата няма да е проблем и здравето също изглежда добре. Погрижете се за психическия си стрес.

Стрелец

Колегата ще се държи твърде добре, за да е истина. Дръжте се както обикновено и бъдете предпазливи. Ще намерите къда да инвестирате парите си. Предвижда се разходка с вашия любим.

Козирог

Много сън и почивка се предвиждат тази неделя, но семейството ви може да не ви позволи да имате това спокойствие към вечерта. Ще загубите пари и това ще бъде ясен знак да започнете да правите план и да не излизате извън ограничението.

Водолей

Предсказва се кражба някъде около вас. Вашият партньор може да има проблем с гнева, но вие ще се справите с него. Не позволявайте на никого да ви убеди да направите произволна инвестиция, тъй като денят не е добър за това. 

Риби

Днес ще се почувствате леко обезнадеждени, но в никакъв случай не се отказвайте от мечтите си. Една от тях е на крачка разстояние - нужни са само малко усилие и доза късмет.